Om mig

Hvem er Mike Villa Fonseca?

Mit navn er Mike Villa Fonseca, jeg er født, opvokset og bor i Køge. Jeg er 28-årige frisk ung mand med forskellige kompetencer, erfaringer og kvalifikationer. Men er også ydmyg og ønsker at opnå endnu bedre kompetencer og udvikle mig mere som menneske.

Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske i akutafdelingen (Modtagelsen, traumestuen og skadestuen) på Køge sygehus, Sjællands universitetshospital og er deltidsbrandmand i Køge brand og redning, Falck Danmark.

Jeg elsker at hjælpe andre og gøre en forskel, det er det som jeg virkelig brænder for og altid har gjort. Gennem mit arbejde som sygeplejerske og brandmand har jeg opnået endnu stærkere kompetencer, erfaringer og kvalifikationer som jeg også kan benytte i min dagligdag. Min næste drøm og ambition er at komme ind i politik og forhåbentligt skabe noget godt og nyt her. Derudover er jeg en meget aktiv person, som helst gerne foretager sig noget fornuftigt, med andre ord der skal ske noget hver dag.

Min familie og venner er vigtig for mig og jeg bruger meget af fritiden sammen med dem. Jeg har også interesse i biler, motorcykler, skydning, håndværk og min træning i form af fitness og kampsport, taekwondo.

Jeg er en meget målrettet person, som har haft meget modgang blandt andet med min ordblindhed i skolen, men kæmper og arbejder indtil jeg får succes. Mine stærke sider er min personlighed, mit humør, forsøger altid at være positiv, glad og smilede, jeg prøver altid at være hjælpsom, betænksom og imødekommende. Jeg er et ordensmenneske og flittig med stort overblik.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at som sygeplejerske og brandmand, er mine mærkesager omkring sundhed, ældreplejen, børn og unges trivsel/uddannelse og skatter. Jeg har selvfølgelig også en holdning og mening til de øvrige politiske emner/debatter. For mig er sundhed noget af det allervigtigste i livet, for uden sundhed kan vi ikke være frie og leve, det er for alle mennesker en stor og vigtig del af kernevelfærden.

Læs mere om “Hvorfor politik” ved at trykke på billedet:

Video præsentation